Prima editie GTV Junior Weekend din România la USAMV Cluj

GTV Junior Weekend

USAMV Cluj a fost gazda primei ediții a „GTV Junior Weekend din România”, un eveniment deosebit ce a avut loc recent. În cele două zile de conferințe, medici veterinari francezi au fost invitați să împărtășească cunoștințele și experiențele lor cu studenții veterinari francezi din România.

Evenimentul a adunat un impresionant număr de 310 de studenți din diverse orașe precum Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași și chiar Rouen, Franța. Aceștia au avut ocazia de a participa la conferințe pe teme variate legate de medicina veterinară rurală, oferindu-le astfel posibilitatea de a învăța și de a se conecta cu experți de marcă în domeniu.

Organizat de către Asociația GTV Junior și Junior GTV România, evenimentul a fost deschis tuturor studenților vorbitori de franceză din cele trei linii de studiu – franceză, engleză și română. Astfel, s-a creat un mediu propice schimbului de cunoștințe și experiențe între tinerii pasionați de medicina veterinară.

GTV Junior Cluj Napoca, o asociație studențească francofonă, a jucat un rol esențial în organizarea acestui eveniment. Asociația adună studenți interesați de practicarea medicinei veterinare rurale și își propune să ofere oportunități de învățare și dezvoltare prin intermediul conferințelor și atelierelor practice.

Citeste si articolul : Curs Gratuit de Antreprenoriat Social pentru Tineri: „Provoacă viitorul: fii antreprenor!” la American Corner Cluj-Napoca

Related posts