Curs Gratuit de Antreprenoriat Social pentru Tineri: „Provoacă viitorul: fii antreprenor!” la American Corner Cluj-Napoca

Curs Gratuit de Antreprenoriat Social pentru Tineri

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizeaza, cu sustinerea financiara a Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, un curs gratuit de antreprenoriat social pentru tineri între 14 și 20 de ani. Evenimentul se desfășoară la American Corner Cluj-Napoca în perioada 20 noiembrie – 5 decembrie 2023, sub denumirea sugestivă „Provoacă viitorul: fii antreprenor!”

Detalii despre Curs:

Cursul oferă participanților oportunitatea de a învăța într-un mod captivant cum să înceapă o afacere și să se implice în comunitate. Obiectivul principal este dezvoltarea abilităților antreprenoriale la tineri, familiarizarea cu domeniul antreprenoriatului și managementul de proiect, precum și cultivarea creativității și a spiritului inovator. Cursul vizează, de asemenea, creșterea conștientizării apartenenței la o comunitate și a implicării sociale.

Finalizarea Cursului:

La finalul cursului, participanții vor elabora planuri individuale de afaceri și proiecte de îmbunătățire a calității vieții comunității. Aceste proiecte pot fi implementate fie în echipă, fie individual. Diplomele vor fi acordate în urma prezentării proiectelor elaborate.

Detalii Pratice:

Cursul va fi susținut în limba română la American Corner Cluj-Napoca (Calea Dorobanților 104, etajul 5, tronsonul vest). Vor exista două serii de cursuri, fiecare cu 20 de locuri, desfășurate zilnic de luni până vineri. Excepție vor face zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2023. Orarul este structurat astfel: seria I între orele 14.00-17.00 și seria a II-a între orele 17.00-20.00, în perioada 20 noiembrie – 5 decembrie 2023.

Înscrieri:

Pentru a participa, înscrierile se fac până la data de 15 noiembrie 2023, completând formularul disponibil la: https://tinyurl.com/mryrewbu. Selecția participanților se va realiza pe baza motivației exprimate în formularul de înscriere, iar toți solicitanții vor primi un răspuns prin e-mail până la data de 17 noiembrie 2023.

Cursul „Provoacă viitorul: fii antreprenor!” reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru tineri de a-și dezvolta abilitățile antreprenoriale și de a contribui la îmbunătățirea calității vieții în comunitatea lor. Înscrie-te acum pentru a face primul pas către construirea viitorului tău antreprenorial!

Related posts