Evenimentul DeGust, (re)Vin! – O seară de savoare și bună dispoziție la USAMV Cluj

degust la USAMV Cluj

Pe data de 16 noiembrie 2023, USAMV Cluj se pregătește să găzduiască a doua ediție a evenimentului DeGust, (re)Vin!, în colaborare cu Centre d’employabilité francophone (CEF) și Club Francophone d’Affaires de Cluj. O seară plină de savoare și bună dispoziție vă așteaptă, unde invitații vor avea ocazia să exploreze și să achiziționeze delicii din producția locală, oferite de Gourmeticus Academicum, Ferma Cojocna – USAMV Cluj-Napoca și Sera legumicolă din campus. În plus, vor putea să se bucure de vinuri deosebite de la Stațiunea viticolă Vinea Apoldia Maior – USAMV Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate, începând cu ora 18.30.

Deliciile Gourmeticus Academicum și Ferma Cojocna – USAMV Cluj-Napoca În cadrul evenimentului DeGust, (re)Vin!, participanții vor avea oportunitatea unică de a degusta și achiziționa produse proaspete și rafinate oferite de Gourmeticus Academicum și Ferma Cojocna – USAMV Cluj-Napoca. De la delicatese locale la produse proaspete, oferta acestor producători promite să satisfacă cele mai exigente gusturi.

Sera legumicolă din campus – O experiență culinară eco-friendly Sera legumicolă din campus vă așteaptă cu o gamă diversificată de legume proaspete, cultivate local și cu grijă pentru mediu. Participanții vor putea explora opțiuni sănătoase și gustoase, contribuind în același timp la sustenabilitatea mediului înconjurător. Această secțiune promite o experiență culinară eco-friendly și responsabilă.

Secțiunea 3: Vinuri fine de la Stațiunea viticolă Vinea Apoldia Maior – USAMV Cluj-Napoca Pasionații de vinuri vor fi încântați să descopere selecția exclusivă de vinuri oferite de Stațiunea viticolă Vinea Apoldia Maior – USAMV Cluj-Napoca. De la vinuri rafinate la opțiuni mai robuste, participanții vor avea oportunitatea de a explora aromele unice ale acestor vinuri de calitate.

Evenimentul DeGust, (re)Vin! reprezintă o ocazie deosebită pentru iubitorii de gastronomie și vinuri fine de a se bucura de o seară memorabilă într-un cadru academic. Cu participarea producătorilor locali și a Stațiunii viticole Vinea Apoldia Maior – USAMV Cluj-Napoca, evenimentul promite să ofere o experiență autentică și bogată în arome. Nu ratați această oportunitate de a descoperi și susține talentele locale și producția de calitate, toate sub umbrela Centrului de Cercetări pentru Biodiversitate, începând cu ora 18.30. Fiți parte din această seară specială și (re)descoperiți plăcerea de a degusta bunătăți locale de cea mai înaltă calitate.

Related posts