USAMV StudentFest 2023

usamv student fest 2023

StudentFest 2023 a fost o explozie de entuziasm și creativitate la USAMV Cluj-Napoca, unde sute de studenți și profesori s-au adunat pe platoul campusului pentru a sărbători spiritul universitar într-o atmosferă relaxantă. Evenimentul a fost plin de momente captivante, de la impresionanta prezentare a majoretelor de la CMC Pompom, până la competiția aprinsă de gătit la ceaun. În calitate de jurați, Rectorul USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi, împreună cu prorectorii Prof. dr. Adrian Oros și Prof. dr. Leon Muntean, au contribuit la succesul acestui eveniment memorabil.

Bucuria Competiției Culinare:

Unul dintre momentele culminante ale StudentFest 2023 a fost competiția de gătit la ceaun, unde participanții și-au pus la încercare abilitățile culinare pentru a impresiona juriul. Fiecare preparat a fost notat cu atenție de către Rector și ceilalți jurați, evidențiind diversitatea talentelor și pasiunilor studenților USAMV Cluj-Napoca.

Socializarea Prin Diversitate:

Evenimentul a oferit, de asemenea, oportunitatea perfectă pentru socializare și interacțiune între studenți. Jocurile de societate au adus zâmbete pe fețele participanților, iar proba de tras tractorul a demonstrat puterea și spiritul competitiv al studenților. Degustarea rețetelor preparate la ceaun a fost o călătorie culinară captivantă, unde aromele și gusturile au unit participanții într-o experiență gastronomică de neuitat.

StudentFest 2023 la USAMV Cluj-Napoca a fost un eveniment remarcabil, care a celebrat nu doar realizările academice ale studenților, ci și spiritul lor creativ și entuziasmul pentru viață. Cu participarea activă a studenților și sprijinul dedicat al profesorilor și rectorului, evenimentul a demonstrat unitatea și diversitatea comunității universitare. Astfel, StudentFest 2023 rămâne în memoria noastră ca o zi de bucurie, competiție și socializare, arătând lumii întregi bogăția și vitalitatea pe care studenții USAMV Cluj-Napoca o aduc în fiecare aspect al vieții lor. Felicitări tuturor celor implicați pentru această zi minunată de celebrare!

Related posts