USAMV Cluj participa la Agraria Jucu

produse USAMV Cluj la Agraria 2023

USAMV Cluj anunta participarea și în acest an la evenimentul Agraria, care va avea loc în perioada 21-24 aprilie 2023 la Jucu. La standurile USAMV veți putea găsi oferta educațională, care acoperă cele șase facultăți, expoziții agricole, dar și produse delicioase și sănătoase provenite de la fermele și stațiunile USAMV Cluj.

În cadrul Food Corner, standul USAMV Cluj-Napoca va oferi gustări reci preparate din mezeluri proaspete provenite de la stațiile pilot ale Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor USAMV Cluj-Napoca, precum și lactate și brânzeturi bio de la Ferma Cojocna – USAMV Cluj-Napoca. De asemenea, doritorii vor putea achiziționa din producția proprie USAMV: ulei din floarea-soarelui presat la rece, ceaiuri și plante aromatice.

Nu ratați deliciosul ceaun de porc și vită, precum și vinurile savuroase, printre care se numără și Orange Optimus, o etichetă foarte apreciată, cu o culoare minunată de chihlimbar, provenite de la Stațiunea viticolă Apoldia Maior – USAMV Cluj-Napoca.

Vă așteptăm cu drag la Agraria 2023!

Related posts