Arte si bucate – targ de cadouri si preparate gourmet Cluj

arte si bucate , targ de cadouri cluj

În perioada 24-26 noiembrie 2023, Handmade Transilvania și Muzeul Etnografic al Transilvaniei vă invită să vă bucurați de o experiență unică la „Arte și Bucate – târg de cadouri și preparate gourmande”. Evenimentul va avea loc în atmosfera primitoare a Galeriei Cellarium a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, situat pe strada Memorandumului nr. 21. Descoperiți arta, meșteșugurile și bucatele de calitate, totul într-un singur loc!

Arta și Deliciile Culorilor


Întâlnirea dintre artă și bucate este celebrată la acest târg unic, unde peste 30 de expozanți aduc împreună creații handmade și preparate gourmande. De la obiecte decorative la zacuscă și dulciuri vegane, fiecare colț al evenimentului este plin de inspirație și gusturi excepționale. Descoperiți un cadru autentic în care arta și culorile se întâlnesc cu aromele delicioase, creând o experiență de neuitat.

Cadouri Unice pentru Sărbători Speciale


Cu data evenimentului apropiindu-se de sărbători, „Arte și Bucate” vă oferă o oportunitate excelentă de a găsi cadouri unice pentru prieteni, familie și colegi. Cu peste 30 de mici producători și artiști la un loc, veți descoperi obiecte utile și lucruri cu tematică de Crăciun, pregătindu-vă astfel pentru sărbătorile ce se apropie.

Shopping Autentic și Interacțiune Personală


Haideți să faceți un altfel de shopping, să vă bucurați de discuții cu micii producători și artiști locali, să atingeți și să simțiți cu toate simțurile înainte de a face alegerile potrivite. Atmosfera caldă și prietenoasă a târgului vă va încuraja să explorați fiecare stand și să descoperiți comori ascunse.


„Arte și Bucate – târg de cadouri și preparate gourmande” reprezintă nu doar o ocazie de cumpărături, ci și un eveniment dedicat explorării artei, meșteșugurilor și deliciilor locale. Cu un orar generos (vineri 15.00-20.00, sâmbătă 10.00-20.00, duminică 10.00-19.00), aveți suficient timp să vă bucurați de această experiență autentică și să vă pregătiți pentru sărbători cu cadouri speciale și preparate delicioase. Nu ratați ocazia de a face parte din acest eveniment plin de culoare și savoare la Muzeul Etnografic al Transilvaniei!

Related posts