Ziua Mondiala a Alimentatiei sarbatorita la USAMV Cluj

ziua mondiala a alimentatiei la usamv cluj

Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor de la USAMV Cluj-Napoca se pregătește să marcheze într-un mod special Ziua Mondială a Alimentației, pe 16 octombrie, printr-un eveniment deosebit organizat în Aula Magna ”Mihai Șerban”. Acest eveniment va fi dedicat explorării importanței apei în viața noastră de zi cu zi și în alimentația noastră

Gândit ca un workshop, cu invitați speciali, evenimentul se va desfășura sub titulatura ”𝑾𝒂𝒕𝒆𝒓 𝒊𝒔 𝒍𝒊𝒇𝒆. 𝑾𝒂𝒕𝒆𝒓 𝒊𝒔 𝒇𝒐𝒐𝒅. 𝑳𝒆𝒂𝒗𝒆 𝒏𝒐 𝒐𝒏𝒆 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅“, propusă de ONU în 2023. Astfel, facultatea noastră se alătură campaniei de conștientizare a importanței apei ca aliment, campanie inițiată de Organizația Mondială a Sănătății și Organizația pentru Alimentație și Agricultură.

Evenimentul va fi marcat de prezența unor invitați speciali de marcă. Printre aceștia, se numără Claudia Benea, Ambasador al Resursei de Apă a României, care va împărtăși cunoștințe valoroase despre importanța conservării și utilizării raționale a resurselor de apă în țara noastră. De asemenea, Bogdan Bob Rădulescu, un actor apreciat, va aduce un suflu creativ evenimentului, oferind perspective inovatoare despre modul în care apa este percepută în industria divertismentului. Lavinia Moldovan, proprietara Nuvolau.Factory, va împărtăși experiențele sale legate de importanța apei în industria alimentară și în afacerile sale.

Publicul larg este invitat sa se alature evenimentului pe 16 octombrie 203, incepind cu ora 12:00.

Related posts