Fii motivat și alege-ți informat viitorul la USAMV Cluj

Fii motivat și alege-ți informat viitorul

Pe 9 noiembrie 2023, în Aula Magna ”Mihai Șerban”, un eveniment în premieră va aduce împreună reprezentanți de seamă ai Asociației Administratorilor de Piețe din România (AAPR) – Pieţe Agroalimentare România și studenți pasionați de domeniul agricol. Sub deviza ”Fii motivat și alege-ți informat viitorul!”, workshop-ul se concentrează pe oferirea unor răspunsuri concrete la întrebările specifice și actuale din industrie.

Evenimentul este dedicat tuturor studenților, cu accent pe cei de la nivel de licență și master de la Facultatea de Agricultura USAMV Cluj-Napoca, Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală USAMV Cluj-Napoca, Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii USAMV Cluj-Napoca și Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor USAMV Cluj-Napoca. Profesori, reprezentanți ai conducerii facultăților și universității, împreună cu membrii Agro Consulting Club și ai ligilor studențești vor completa un public divers și interesat.

La ora 16.00, reuniunea din Aula Magna ”Mihai Șerban” va fi deschisă solemn de către rectorul USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Catoi, alături de președintele AAPR, Teodor Ioan Birț. Această întâlnire de înaltă ținută promite să ofere participanților o perspectivă amplă asupra evoluțiilor și provocărilor din industria agroalimentară, evidențiind colaborarea strânsă dintre mediul academic și sectorul practic.

Acest workshop reprezintă o oportunitate unică pentru studenții pasionați să interacționeze direct cu profesioniști de marcă și să își lărgească orizonturile într-un mediu propice schimbului de idei și cunoștințe. Prin abordarea unui spectru larg de subiecte, de la inovațiile tehnologice la tendințele pieței, participanții vor beneficia de un ghidaj valoros pentru construirea unui viitor solid în domeniul agricol.

Related posts