Zilele Recoltei 2023 – Cluj 22-24 septembrie

zilele recoltei cluj 2023

Între 22 și 24 septembrie 2023, Cluj-Napoca se pregătește să își deschidă porțile pentru a găzdui a XI-a ediție a evenimentului tradițional „Zilele Recoltei”. Această festivitate anuală este rezultatul parteneriatului dintre Consiliul Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, și este organizată în strânsă colaborare cu Asociația Produs de Cluj.

Locul de desfășurare al evenimentului este platoul Sălii Sporturilor Horia Demian, iar programul este de la 9:00 dimineața până la 21:00 seara. Zilele Recoltei la Cluj-Napoca sunt o ocazie deosebită de a celebra produsele locale, cultivarea tradițiilor și sprijinirea micilor întreprinzători și fermieri din județ.

Citeste si Saptamana Europeana a Sportului la Cluj in perioada 23-30 septembrie 2023

Aproximativ 120 de mici producători și fermieri clujeni își vor prezenta cu mândrie recolta, oferind vizitatorilor o gamă variată de produse proaspete de sezon. De la cartofii savuroși din Râșca la ceapa delicioasă de la Mihai Viteazu și legumele de la Jucu, oferta este bogată și variată. Gospodinele vor găsi o mulțime de opțiuni pentru a-și completa cămara de iarnă, de la varză, conopidă, ardei și gogoșari până la vinete și roșii. Iubitorii de verdețuri nu vor fi dezamăgiți, având la dispoziție pătrunjel, cimbru, mărar și hrean, toate proaspete și pline de aromă.

Pe lângă legumele de sezon, Zilele Recoltei oferă și un adevărat paradis pentru iubitorii de fructe. De la mere coapte la pere delicioase de toamnă și piersici suculente, trecând prin struguri de masă sau de vin, și ajungând la must proaspăt stors, aici veți găsi tot ce vă doriți pentru a vă bucura de arome autentice și proaspete.

Acest eveniment nu este doar o ocazie de a gusta și achiziționa produse locale de cea mai bună calitate, ci și de a experimenta atmosfera vibrantă a comunității locale. În plus, participarea susține economia locală și promovează agricultura sustenabilă și producția ecologică.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝑍𝑖𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑅𝑒𝑐𝑜𝑙𝑡𝑒𝑖 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛𝑎 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑎𝑟𝑖 𝑠𝑎𝑟𝑏𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖 𝑎𝑙𝑒 𝐶𝑙𝑢𝑗𝑢𝑙𝑢𝑖, 𝑢𝑛 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑎𝑠𝑡𝑒𝑝𝑡𝑎𝑡 𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑎𝑛 𝑐𝑢 𝑛𝑒𝑟𝑎𝑏𝑑𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑡𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑓𝑒𝑟𝑚𝑖𝑒𝑟𝑖, 𝑐𝑎𝑡 𝑠𝑖 𝑑𝑒 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑜𝑟𝑎𝑠𝑢𝑙𝑢𝑖. 𝐴𝑖𝑐𝑖 𝑠𝑒 𝑟𝑒𝑢𝑛𝑒𝑠𝑐 𝑧𝑒𝑐𝑖 𝑑𝑒 𝑓𝑒𝑟𝑚𝑖𝑒𝑟𝑖 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖, 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑎𝑟𝑖 𝑠𝑎𝑢 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑖𝑐𝑖, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑢 𝑜𝑐𝑎𝑧𝑖𝑎 𝑠𝑎-𝑠𝑖 𝑝𝑟𝑒𝑧𝑖𝑛𝑡𝑒 𝑠𝑖 𝑠𝑎-𝑠𝑖 𝑣𝑎𝑙𝑜𝑟𝑖𝑓𝑖𝑐𝑒 𝑟𝑜𝑑𝑢𝑙 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑝𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑎𝑛. 𝐼𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑙𝑎𝑠𝑖 𝑡𝑖𝑚𝑝, 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑖𝑝𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐶𝑙𝑢𝑗-𝑁𝑎𝑝𝑜𝑐𝑎 𝑝𝑜𝑡 𝑠𝑎 𝑎𝑐ℎ𝑖𝑧𝑖𝑡𝑖𝑜𝑛𝑒𝑧𝑒 𝑙𝑒𝑔𝑢𝑚𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑖 𝑓𝑟𝑢𝑐𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎-𝑠𝑖 𝑎𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟𝑢𝑙 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑠𝑒𝑧𝑜𝑛𝑢𝑙 𝑟𝑒𝑐𝑒, 𝑠𝑎𝑢 𝑝𝑜𝑡 𝑜𝑝𝑡𝑎 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑠𝑒𝑙𝑒 𝑔𝑎𝑡𝑎 𝑝𝑟𝑒𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡𝑒. 𝑆𝑢𝑛𝑡𝑒𝑚 𝑐𝑜𝑛𝑣𝑖𝑛𝑠𝑖 𝑐𝑎 𝑠𝑖 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎 𝑒𝑑𝑖𝑡𝑖𝑒 𝑎 𝑠𝑎𝑟𝑏𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑑𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑡𝑒 𝑝𝑎𝑚𝑎𝑛𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑖 𝑟𝑜𝑎𝑑𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑎𝑙𝑒 𝑣𝑎 𝑓𝑖 𝑢𝑛𝑎 𝑑𝑒 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑎𝑡𝑎𝑡 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖 𝑐𝑎𝑡 𝑠𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑢𝑚𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖.”

Related posts