Saptamana Europeana a Sportului la Cluj in perioada 23-30 septembrie 2023. Vezi aici evenimentele programate

saptamana europeana a sportului sarbatorita la Cluj

Dacă ești în căutarea unei oportunități de a te bucura de sport și activitate fizică în acest sezon, Cluj-Napoca are ceva special pregătit pentru tine. În perioada 23-30 septembrie, orașul găzduiește Săptămâna Europeană a Sportului, un eveniment dedicat promovării unui stil de viață activ și sănătos pentru toate vârstele. Acesta este un eveniment care aduce comunitatea locală și cluburile sportive împreună pentru a încuraja o viață mai activă și a evidenția beneficiile activității fizice regulate.

Sportul: Cea mai bună investiție în sănătatea ta

Nu este niciun secret că sportul este cea mai bună investiție în sănătatea noastră. Cu atât de multe beneficii, de la menținerea unei greutăți sănătoase la îmbunătățirea stării de bine mentală, sportul este un mod excelent de a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Săptămâna Europeană a Sportului este o ocazie perfectă pentru a-ți descoperi pasiunea pentru mișcare sau pentru a te implica într-o activitate sportivă preferată.

Citeste si Zilele Recoltei 2023 – Cluj 22-24 septembrie

Ce poți face în cadrul evenimentului?

Primăria Cluj-Napoca, alături de Agenția Națională a Sportului și comunitatea locală, au pregătit o gamă variată de evenimente și activități pentru toate vârstele. Iată câteva dintre evenimentele de top care vor avea loc în cadrul Săptămânii Europene a Sportului 2023:

  • Volei feminin – Sâmbătă, 23 septembrie, ora 10:00, la Baza sportivă „La terenuri” (Clubul Sportiv Universitatea Cluj).
  • Fugi în curtea școlii – Sâmbătă, 23 septembrie, între orele 10:00-13:00, la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”.
  • FC Universitatea Cluj vs. Universitatea Craiova – Sâmbătă, 23 septembrie, ora 21:30, la Cluj Arena.
  • Movie Nights: Million Dollar Baby – Sâmbătă, 23 septembrie, ora 19:30, în Iulius Parc.

Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele de sâmbătă. Săptămâna continuă cu o serie de activități interesante, inclusiv box, handbal, atletism, baschet adaptat pentru persoane cu dizabilități locomotorii și multe altele. Poți verifica programul complet pe pagina evenimentului aici.

Participă și fii activ!

Săptămâna Europeană a Sportului din Cluj-Napoca 2023 are ceva pentru toată lumea. Indiferent dacă ești un sportiv experimentat sau doar începi să descoperi plăcerea mișcării, evenimentul oferă oportunități unice de a te implica și de a-ți dezvolta pasiunea pentru sport.

În plus, există activități deschise publicului de toate vârstele, cum ar fi „Biletul de sănătate” și „Zilele Porților Deschise WellFit”, care te încurajează să îți monitorizezi sănătatea și să descoperi opțiuni de fitness adecvate pentru tine.

Pentru a te înscrie la unele dintre activitățile speciale, cum ar fi caiac, volei, baschet sau fotbal, poți completa formularul aici.

Împreună pentru un stil de viață activ

Săptămâna Europeană a Sportului din Cluj-Napoca 2023 este susținută de Agenția Națională a Sportului și se desfășoară sub campania #BeActive. Acest eveniment aduce comunitatea locală și cluburile sportive împreună pentru a sărbători beneficiile sportului și pentru a promova un stil de viață sănătos.

Vezi aici programul complet al evenimentului Saptamana Europeana a Sportului Cluj 2023

Related posts