3 semne ca ai nevoie de pedichiura medicala. Plus, cum te ajuta Stailer?

3 semne ca ai nevoie de pedichiura medicala. Plus, cum te ajuta Stailer?

Sa iti faci manichiura si pedichiura pare sa fie un serviciu de beauty lunar dorit, fie ca esti femeie sau barbat. Unghiile bine ingrijire sunt un semn al respectului fata de propria persoana, in primul rand. Mai apoi vorbim si despre placerea de a avea unghiile in fel si chip pictate. Exista de asemenea si servicii de manichiura si pedichiura medicala si de data aceasta nu implica vreo legatura cu aplicarea culorii pe unghie. Iata despre ce este vorba si cine are nevoie de asa ceva.

Pedichiura medicala este recomandata celor care au probleme legate de cresterea corecta su sanatoasa a unghiilor. Se refera la tratamente profesionale, complexe, in functie de cazul fiecaruia. Totodata aceste servicii sunt optime si pentru curatare profesionala si intretinere a pedichiurii. Concret, apeleaza la pedichiura medicala Cluj cei care au probleme precum unghia incarnata, aceasta fiind una din cele mai comune situatii. Poate fi de asemenea vorba despre unghii incovoiate, despre clavus, veruci, micoze, ciuperci etc. Astfel de probleme pot fi tratate cu interventie de specialitate si urmand un tratament adecvat.

De ce nu este de ajuns sa mergem la manichiura/pedichiura clasica?

Pentru o persoana care are unghia incarnata, pedichiura clasica nu este de ajuns sau chiar poate face mai mult rau. Zona devine dureroasa, unghia abia daca mai poate fi atinsa si in plus ce se foloseste de regula la o pedichiura clasica ar putea amplifica inflamatia si durerea. Iata de ce este absolut necesara pedichiura medicala.

Ajungem in aceasta situatie si pentru ca facem anumite greseli in ceea ce priveste ingrijirea unghiilor. Aici este de amintit despre faptul ca nu dam importanta pedichiurii vreme indelungata. Cand, de fapt, in unele perioade ale anului avem nevoie cu atat mai multa ingrijire pentru picioarele noastre – vara si iarna, pentru ca tendinta este ca pielea sa se usuce excesiv.

Mai apoi, o alta greseala frecventa se refera la taierea unghiilor in mod incorect. Unii exagereaza si le taie prea scurte si directia acestora va fi una gresita ulterior. Cum remediem situatia? Apeland la servicii de specialitate. In functie de gravitatea situatiei pot fi necesare cateva sedinte repetate si tratament adecvat pana cand situatia se va imbunatati.

Stiati ca statisticile arata ca barbatii sunt mai predispusi sa aiba unghii incarnate? Un motiv este ca au tendinta de a-si taia unghiile incorect.

Programeaza urmatoarea sedinta de pedichiura medicala prin Stailer

Pentru cei care se regasesc in astfel de situatii pot conta pe Stailer. Indiferent din ce oras sunt pot utiliza acest tool pentru o viitoare programare. Stailer este activ in peste 40 de orase din tara si pentru fiecare dintre acestea are o lunga lista de saloane de hair and beauty. Doar unele dintre acestea au servicii profesionale de manichiura/pedichiura medicala. Le vei gasi insa usor, printr-un simplu search facut in cadrul platformei sau aplicatiei amintite.

Stailer iti da acces gratuit sa te programezi rapid. Descarca aplicatia si castigi un asisten online virtual, o agenda cu care iti poti face o organizare practica a programarilor dorite.

Contact: support@stailer.ro

Related posts