Turneul mondial Il Volo aduce magia muzicii la Cluj-Napoca, Oradea și București

concert il volo la cluj, oradea si bucuresti

În luna septembrie, România va avea privilegiul de a găzdui celebrul trio Il Volo în cadrul turneului mondial.

Piero Barone, Ignazio Boschetto și Gianluca Ginoble, cei trei artiști italieni cu voci magice, vor impresiona publicul în cadrul a trei concerte de excepție. Evenimentele vor avea loc pe 30 septembrie la BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 2 octombrie la Oradea Arena și pe 4 octombrie la Sala Palatului din București, însoțiți de o orchestre simfonică formată din peste 30 de muzicieni profesioniști.

Il Volo a călătorit în jurul lumii începând cu primăvara acestui an, fermecând publicul cu interpretări inconfundabile ale ariilor celebre de operă, melodiilor pop legendare și hiturilor care i-au consacrat. Turneul i-a purtat pe cei trei artiști pe scenele din marile orașe europene și pe alte continente, inclusiv Japonia, Canada, Statele Unite și Australia. Concertele lor în locații spectaculoase din Italia, cum ar fi Teatrul Antic din Taormina și Arena din Verona, au atras un număr record de spectatori.

Fiecare spectacol Il Volo este primit cu ropote de aplauze, iar cei prezenți declară că trăiesc o experiență muzicală memorabilă.

Noul concert Il Volo aduce în prim-plan calitățile vocale surprinzătoare ale fiecărui membru al trupei. Acești trei artiști cu personalități artistice total diferite se completează armonios datorită pasiunii comune pentru muzică și a vocilor lor versatile excepționale. Cu un repertoriu bine definit și un concept scenic clasic, noul concert al grupului Il Volo se bucură de un succes imens în rândul publicului de pe toate continentele.

Sălile devin neîncăpătoare, iar ovațiile pe care le primesc vin cu responsabilitatea suplimentară de a-și continua misiunea.

Artiștii au declarat: „Marea provocare și dificultate a unui artist este să mențină succesul. De 15 ani suntem nedespărțiți. Avem respect și stimă unul pentru celălalt, și doar astfel putem merge înainte. Este minunat să vedem că, după toți acești ani, marile arene devin neîncăpătoare. Acest lucru arată că munca noastră constantă, alături de echipa puternică și unită care ne însoțește, dă roade, și acesta este cel mai important lucru. Să-ți poți exprima pasiunea la niveluri exponențiale și să știi că de la New York până la Tokyo există cineva care te așteaptă este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui artist. Marea noastră bucurie este să putem cânta pentru acei oameni care nu ne abandonează și vin să ne asculte de fiecare dată. Vom continua să le oferim proiecte de calitate și să le promitem că întâlnirile noastre din sălile de spectacole vor rămâne în suflete ca fiind cele mai frumoase amintiri.”

Concertul crossover al trupei Il Volo, prezentat în doar două săptămâni la Cluj-Napoca, Oradea și București, va include interpretări ale melodiilor pop-opera iubite de publicul din întreaga lume, precum „O Sole Mio”, „Notte Stellata (The Swan)” și „Grande Amore”. Evenimentul va fi completat cu momente pline de umor.

Biletele pentru aceste concerte extraordinare sunt disponibile exclusiv în rețeaua Eventim.ro și pot fi achiziționate la prețuri variabile în funcție de loc. Nu ratați ocazia de a experimenta magia muzicii Il Volo în România!

Related posts