Zilele Horticulturii Clujene 19-21 mai 2023

zilele horticulturii clujene 2023

USAMV Cluj anunta organizarea Zilelor Horticulturii Clujene, in perioada 19-21 mai 2023, prin Facultatea de Horticultura si Afaceri in Dezvoltare Rurala a USAMV Cluj.

Veți avea ocazia să admirați și să cumpărați plante, flori, fructe de sezon din producția serelor și fermelor noastre, dar și ale producătorilor locali invitați, precum și să asistați la workshop-uri pe teme specifice, ateliere și demonstrații. Inclus în calendarul Zilele Clujului, evenimentul nostru va celebra frumusețea și bogăția naturii! Detalii: https://www.facebook.com/events/3382260681986479
Iubitorii de animale vor avea și ei ocazia să se bucure de o activitate foarte interesantă, programată în 20 mai 2023, între orele 11.00 – 13.00, care face parte și ea din calendarul Zilele Clujului. ”Happy tails in the campus” se organizează sub umbrela Ziua Interacțiunii Om-Animal / World Animal Day. Echipe formate din oameni și câini (Programul Be Kind to Animals) și studenți de la masteratul Ethology & Human-Animal Interaction vor împărtăși din experiența lor. Vă invităm să participați la discuții, sesiuni de informare, de mângâiat câini și schimburi de bune practici în experiențe pozitive cu ei.
Pentru tinerii pasionați de acest domeniu, va fi și o șansă bună de a afla informații despre noul program de licență Comportamentul și bunăstarea animalelor, din cadrul Facultății de Zootehnie și Biotehnologii.
Cei interesati sunt asteptati în campus, în intervalul 19-21 mai 2023!

Related posts