USAMV Cluj partener la Festivalul Vinotopia , Apolodu de Sus

usamv cluj participa la Vinotopia 2023

Cu toții știm că România se mândrește cu o tradiție viticolă bogată și vinuri de excepție. În acest context, doritorii sunt invitati la Vinotopia 2023, un eveniment deosebit ce are loc la Stațiunea viticolă Apoldia Maior – USAMV Cluj-Napoca, sub egida Primăriei Miercurea Sibiului, în parteneriat cu numeroase alte entități vinicole de prestigiu. Dacă sunteți un pasionat al vinurilor și al experiențelor autentice, acest festival este cu siguranță pentru dumneavoastră.

Vinotopia 2023 va avea loc sâmbătă, 23 septembrie 2023, la Apoldu de Sus, începând cu ora 13:00, când porțile se vor deschide pentru toți iubitorii de vin. Evenimentul promite să fie o experiență memorabilă, într-un decor pitoresc și autentic. Așa că, nu uitați să vă faceți loc în agendă și să vă alăturați nouă pentru o zi plină de bucurie și delicii pentru simțuri.

Unul dintre punctele de atracție majore ale festivalului este prezentarea vinurilor participante. Stațiunea viticolă Apoldia Maior – USAMV Cluj-Napoca va aduce în prim-plan vinurile sale savuroase, deja binecunoscute pentru calitatea și aroma lor unică. Veți avea ocazia să degustați și să vă bucurați de notele distincte ale acestor vinuri, pe care le puteți achiziționa și pentru a le savura în confortul casei dumneavoastră.

Gastronomia joacă, de asemenea, un rol central la Vinotopia 2023. De la ora 14:00, va fi organizat un prânz bogat, cu preparate culinare diverse care se potrivesc perfect cu vinurile degustate. Veți putea savura deliciile culinare locale și internaționale într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

Dar Vinotopia nu este doar despre vin și mâncare. Evenimentul aduce în scenă și momente artistice unice. De la ora 17:00, pe scena festivalului, vor evolua cunoscute nume ale folclorului românesc, printre care Geanina Gavrilă, Ovidiu Homorodean, Robert Târnăveanu, dar și Ansamblurile „Ceata Junilor” și „Purtata Secașelor” din Miercurea Sibiului. Muzica de calitate și tradiția vor fi celebrate într-un spectacol memorabil.

Vinotopia 2023 este o ocazie unică de a vă delecta cu vinuri excelente, bucate delicioase și muzică autentică, toate într-un decor tradițional și autentic din Apoldu de Sus.

Pentru rezervări și mai multe detalii, vă invităm să accesați paginile oficiale Vinotopia:

Related posts