Conferinta anuala Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă, la USAMV Cluj

Conferința internațională anuală ”Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă”, în campusul USAMV Cluj

In perioada 28-30 septembrie 2023, va avea loc Conferinta Internationala anuala, Stiintele Vietii pentru dezvoltarea Sustenabila, in Campusul USAMV Cluj.

La aceasta conferinta vor participa peste 250 specialisti din 15 tari, reprezentanti din cadrul facultatilor USAMV Cluj.

In cadrul conferinteti va avea loc un schimb de experiențe științifice, idei și concepte inovatoare în agricultură, horticultură, știință a plantelor și animalelor, știința și tehnologia alimentației, biotehnologii și medicină veterinară.

””În acest an, avem aproximativ 250 de participanți din 14 țări, plus România. Ne simțim extrem de bucuroși să organizăm a 22-a ediție a conferinței, iar speakerii invitați, atât din România, cât și din străinătate, vor elabora un program captivant prin intermediul prezentărilor orale și al posterelor selectate, pentru a prezenta rezultate științifice și tehnologice de actualitate”, a precizat coordonatorul conferinței, Prof. dr. Dan C. Vodnar, Prorector Cercetare în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Related posts