Transilvania Food Summit, cu sute de specialiști din domeniul agroalimentar, la USAMV Cluj-Napoca

transilvania food summit 2023

În perioada 6-8 octombrie 2023, Campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va fi gazda celei de-a treia ediții a Transilvania Food Summit, un eveniment de referință în industria agroalimentară. Cu sprijinul USAMV Cluj-Napoca, summitul va aduna sute de specialiști din domeniul agroalimentar, inclusiv profesori, cercetători, membri ai Academiei Române și ai Academiei de Știinte Agricole și Silvice, creând un forum vital pentru schimbul de idei și inovație.

Participanți de Prestigiu și Dezbateri de Impact


Transilvania Food Summit va atrage o gamă diversă de participanți, inclusiv fermieri, producători agricoli, reprezentanți ai industriei alimentare, retaileri de utilaje agricole și procesatori. Evenimentul va beneficia de prezența unor reprezentanți de seamă din ministerele Agriculturii, Mediului și Investițiilor și Proiectelor Europene, precum și din cadrul Comisiei Europene și Parlamentului European. De asemenea, COPA-COGECA, vocea fermierilor europeni, va fi reprezentată la eveniment.

Inovație și Tradiție la Summit


Pe lângă dezbaterile și prezentările academice, evenimentul va include și un târg dedicat produselor tradiționale locale și meșteșugarilor populari. USAMV Cluj-Napoca va prezenta produse din fermele și stațiunile proprii, inclusiv vinurile de la Stațiunea Vinea Apoldia Maior, legumele și fructele de sezon, plante ornamentale și trandafiri din colecția Stațiunii de Cercetare Horticolă.

Deschiderea Oficială și Implicarea USAMV Cluj-Napoca


Evenimentul va debuta cu deschiderea oficială vineri, 6 octombrie 2023, la ora 10:00, sub conducerea rectorului USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi. Transilvania Food Summit este coordonat anual de Prof. dr. Adrian Oros, prorectorul pentru Relația cu Mediul Socio-Economic al universității noastre.

Inovație și Tradiție în Agroalimentar


Transilvania Food Summit 2023 este mult așteptatul eveniment care aduce împreună lideri din industria agroalimentară pentru a explora inovația și a celebra tradițiile locale. Cu participanți de prestigiu și dezbateri captivante, summitul promite să inspire inovația și să consolideze legăturile în comunitatea agroalimentară. Pentru mai multe detalii despre program și speakeri, vă invităm să vizitați site-ul oficial al evenimentului: Transilvania Food Summit.

Related posts