Prune de calitate pentru compot, dulceață de la Stațiunea de Cercetare Horticolă – USAMV Cluj-Napoca

prune de la usamv cluj

În căutarea celor mai bune ingrediente pentru compoturi, dulceață sau chiar pălincă? Stațiunea de Cercetare Horticolă – USAMV Cluj-Napoca vă aduce o ofertă deosebită de prune proaspete din soiurile Stanley și Tuleu gras, pregătite să vă satisfacă toate nevoile culinare.

Prune de la Sursa Sigură

Produsele USAMV Cluj sunt cultivate cu grijă și dedicație în livezile proprii, punând accent pe calitate și gust.

Diverse Opțiuni la Prețuri Atractive

  • Prune pentru Compot și Dulceață: USAMV ofera prunele perfecte pentru a vă pregăti cele mai delicioase compoturi și dulceață. Gustul lor dulce și aroma lor bogată vor face din aceste preparate adevărate delicii. Prețul este de doar 5 lei/kg.
  • Prune pentru Pălincă: Dacă sunteți pasionați de prepararea pălincii,USAMV are opțiunea potrivită pentru dumneavoastră. Prunele sunt ideale pentru fabricarea borhotului de calitate superioară. Puteți achiziționa aceste prune la doar 2 lei/kg.

De ce Diferența de Preț?

Diferența de preț se datorează modului de recoltare din livezile SCH, unde se asigura că fiecare fruct este copt la momentul potrivit pentru a vă aduce cea mai bună calitate.

Pentru comenzi mai mari sau pentru mai multe detalii, sunati la 0756/966132.

Produsele se pot procura la magazinul stațiunii, situat la capătul străzii Liviu Rebreanu, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. Aici veți găsi produse proaspete și gustări de sezon.

Related posts