Targul Produs de Cluj la Alba Iulia

targul produs de cluj la Alba

Consiliul Județean Cluj, în colaborare cu centrul comercial „Carolina Mall”, vă invită să participați la evenimentul deosebit organizat în Alba Iulia. Târgul Produs de Cluj se va desfășura în parcarea „Carolina Mall” în perioada 15-17 septembrie, între orele 10:00 și 22:00.

Asociația Produs de Cluj, partener tradițional al acestui eveniment, aduce în prim-planul acestui târg micilor întreprinzători locali, meșterilor artizanali și producătorilor de bunătăți culinare specifice zonei. Aceștia vor oferi publicului vizitator o gamă bogată de produse alimentare și obiecte meșteșugărești create cu pasiune în bucătării și ateliere locale. De la pâine și dulciuri de casă, la costume populare și bijuterii lucrate manual, veți avea oportunitatea să vă bucurați de autenticitatea acestor creații.

Pe lângă marea varietate de produse expuse, târgul va oferi și momente de divertisment cultural. Vizitatorii vor putea savura spectacolele de folclor și concertele de muzică ușoară susținute zilnic de artiști consacrați, ceea ce va adăuga o notă specială atmosferei. De asemenea, veți putea petrece timp cu întreaga familie la terasa de alimentație publică sau în parcul de distracții, unde vedeta evenimentului este renumita roată panoramică.

Târgul Produs de Cluj la Alba Iulia este o ocazie perfectă de a vă bucura de tradițiile și gusturile autentice ale Transilvaniei și de a vă crea amintiri de neuitat alături de cei dragi. Nu ratați acest eveniment unic și veniți să vă bucurați de experiența oferită de meșterii și producătorii locali din Cluj!

Related posts