Cumpără Crizanteme La Ghiveci de la Serele USAMV Cluj

crizanteme la ghiveci usamv cluj

Incepind 20 octombrie 2023, pasionații de flori din Cluj-Napoca sunt invitați să se bucure de splendoarea toamnei cu crizantemele proaspete și colorate, disponibile la Serele USAMV Cluj. Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală de la USAMV Cluj-Napoca anunță cu bucurie că începând de astăzi, iubitorii de natură și frumos pot achiziționa crizanteme la ghiveci la prețuri incredibil de accesibile, începând de la doar 20 lei/bucată.

Variație de Culori și Arome Delicate

Cea mai recentă recoltă de crizanteme, produse cu grijă de colegii noștri de la sera din campus, vă așteaptă în șase variante de culoare irezistibilă: alb, galben, ciclam, roșu, roz și cărămiziu. Aceste flori delicate nu doar îmbogățesc vizual orice încăpere, dar și parfumează aerul cu aromele lor subtile.

Oportunitatea de a Alege de la Două Locații Convenabile

Nu este nevoie să vă opriți doar la o variantă de culoare sau de preț! În plus față de Serele Universității, crizantemele la ghiveci vor fi disponibile și la Sera Stațiunii de Cercetare Horticolă a USAMV Cluj-Napoca, situată pe strada Horticultorilor nr. 5. Aici, veți găsi nu doar variantele cunoscute de alb și galben, ci și nuanțe elegante de violet. Prețurile încep de la 15 lei și variază până la 40 lei/bucată, astfel încât să puteți alege opțiunea perfectă pentru gusturile și bugetul dvs.

Citeste si articolul USAMV StedentFest 2023

Pentru a vă face achiziția cât mai ușoară, vă așteptăm de luni până vineri, între orele 8.00 – 14.00 la Serele Universității și între orele 8.00 – 16.00 la Sera Stațiunii de Cercetare Horticolă. Cu un program atât de flexibil, puteți veni oricând în intervalul menționat și să vă alegeți florile preferate.

Cumpărarea unei crizanteme la ghiveci nu este doar o achiziție, ci și o investiție în frumusețea naturii în propria casă. Aceste flori pline de culoare și vitalitate nu doar aduc farmec, ci și îmbunătățesc calitatea aerului din încăpere, oferindu-vă o oază de liniște și prospețime în mijlocul agitației cotidiene.

Related posts