American Corner Cluj ofera curs gratuit de limba engleza

curs gratuit de limba engleza pentru femei

Dacă ești o femeie cu vârsta între 35 și 65 de ani și dorești să îți îmbunătățești cunoștințele de limba engleză, avem o veste bună pentru tine! American Corner Cluj-Napoca, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, organizează un curs gratuit de limba engleză special conceput pentru femei. Acest curs se adresează celor cu niveluri începător sau intermediar de cunoștințe și vine cu oportunități excelente pentru cele care doresc să obțină un loc de muncă, să își păstreze postul actual sau să avanseze în carieră.

Detalii despre Curs:

Cursul se va desfășura pe parcursul a 80 de ore, începând cu data de 30 octombrie 2023. Acesta va avea loc în zilele de luni și marți, între orele 18.00-20.00, la American Corner Cluj-Napoca, situat în cadrul Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj, pe Calea Dorobanților 104, etajul 5, tronsonul vest.

Ce Vei Învăța:

Participantele vor beneficia de instruirea atent supervizată în vocabular, pronunție și gramatică, toate acestea fiind esențiale în conversațiile de zi cu zi sau la locul de muncă. La finalul cursului, vei primi o diplomă de participare, care îți va atesta competențele dobândite.

Cum Te Poți Înscrie:

Pentru a participa, este necesar să completezi formularul de înscriere până la data de 25 octombrie 2023. Accesează link-ul https://tinyurl.com/e7y8feet și completează formularul. Selecția participantelelor se va face pe baza motivației exprimate în formularul de înscriere. Toate solicitantele vor primi un răspuns prin e-mail până la data de 27 octombrie 2023.

Nu rata această oportunitate unică de a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice și de a-ți deschide noi uși în carieră. Înscrie-te acum și fă primul pas către un viitor mai strălucit!

Related posts