Ziua nationala a lecturii la Biblioteca Octavian Goga

ziua lecturii la cluj

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, sărbătorește în perioada 12-16 februarie 2024, prin activități de promovare a lecturii pentru toate vârstele, Ziua Națională a Lecturii.

Din activitățile prin care este celebrată Ziua Națională a Lecturii, amintim: Importanța lecturii și beneficiile ei – atelier pentru elevi, organizat de Filiala Zorilor, 10 visătoare și 10 visători – eveniment pentru preșcolari care o are ca invitată pe doamna Dana Ryffel, psiholog și scriitoare de cărți pentru copii, organizat de Filiala „Traian Brad” din cartierul Mănăștur, Lectura în dezvoltarea aptitudinilor de scriere creativă, la care invitat este poetul Victor Constantin Măruțoiu – eveniment organizat de Secția pentru adolescenți sau Magia lecturii: O dragoste la prima vedere? – eveniment on-line care îl are ca invitat pe domnul lector univ. dr. Silviu Mihăilă de la Academia de Studii Economice din București, organizat de Secția pentru copii. Vor mai fi organizate ore de poveste pentru preșcolari, activități de promovare a lecturii on-line, cluburi de lectură destinate adulților, inclusiv refugiaților ucraineni.

Programul complet poate fi accesat pe pagina www.bjc.ro.

În foaierul sediului central poate fi vizionată o expoziție dedicată acestei zile.

‼️ Pentru facilitarea accesului la cultură, biblioteca județeană oferă, în data de 15 februarie 2024, înscrieri gratuite pentru toate vârstele

Related posts