Expoziția ,,Vizitele Familiei Regale a României la Universitățile din Iași și din Cluj’’ – O Călătorie În Istoria Culturală a României

vizitele familiei regale a romaniei la universitatile din cluj si iasi

Universitatea Babeș-Bolyai, prin intermediul Muzeului de Istorie a UBB, în colaborare cu Biblioteca Județeană ,,Octavian Goga’’ Cluj și cu sprijinul Muzeului Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, invită publicul la o incursiune fascinantă în trecutul cultural al României. Între 8 și 16 mai 2024, holul central al Bibliotecii Județene ,,Octavian Goga’’ Cluj găzduiește expoziția temporară ,,Vizitele Familiei Regale a României la Universitățile din Iași și din Cluj’’.

Această expoziție remarcabilă, organizată de către Direcția Patrimoniu Cultural Universitar și Biblioteca Județeană ,,Octavian Goga’’ Cluj, oferă o perspectivă unică asupra vizitelor memorabile ale Familiei Regale la universitățile din Iași și Cluj. Prin intermediul artefactelor istorice, fotografii de epocă și documente rare, vizitatorii sunt invitați să descopere momente cheie din istoria culturală a țării.

Intrarea la expoziție este liberă, iar aceasta poate fi vizitată în orarul de funcționare al Bibliotecii Județene ,,Octavian Goga’’ Cluj. O oportunitate unică de a călători în timp și de a descoperi amintiri prețioase din patrimoniul cultural al României.

Related posts