Spectacol de Dragobete la Scoala de Arte Tudor Jarda, Cluj

spectacol de dragobete la Cluj

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, instituție subordonată Consiliului Județean Cluj, invită publicul să participe la un eveniment cultural deosebit – SPECTACOLUL DE DRAGOBETE, care va avea loc JOI, 22 FEBRUARIE, începând cu ora 18:00, la sediul școlii situat pe str. Fabricii de Zahăr nr. 51, mun. Cluj-Napoca, în Sala de spectacole „Tudor Jarda”.

Evenimentul va aduce în prim-plan cursanții clasei de canto muzică populară, coordonați de către Mihaela Szenasi Grec, Ioan Dordoi și Bogdan Găbudean. Acești tineri talentați îi va încânta pe cei prezenți cu interpretări autentice ale cântecelor populare, transmițând emoție și pasiune.

De asemenea, publicul va avea ocazia să se bucure de momente poetice susținute de cursanții clasei de actorie, coordonați de către Adriana King, ce vor încânta publicul cu expresivitatea și creativitatea lor remarcabilă.

În cadrul spectacolului va evolua și Ansamblul Folcloric „Vatră de Dor”, sub îndrumarea Instructorului coregraf Viorel Dragomir, ce va încânta audiența cu dansuri tradiționale.

Va acompania Orchestra „Rapsozii Ardealului”, artiști care vor transpune spectatatorii în atmosfera autentică a tradițiilor românești.

Evenimentul va fi onorat de prezența și participarea invitatului special și prezentatorului de excepție, Ioan Dordoi.

Intrarea este liberă.

Related posts