UNTOLD 2024 , primele bilete se vand din 12 septembrie

bilete UNTOLD 2024

Organizatorii festivalului UNTOLD, clasat pe locul 3 în Europa și pe locul 6 în lume conform clasamentului oficial Top 100 Festivals realizat de DJ Mag, au anunțat că începând cu data de 12 septembrie, la ora 12:00, vor fi disponibile la vânzare primele 10.000 de abonamente pentru ediția din 2024 a evenimentului.

Pentru iubitorii festivalului UNTOLD care se înregistrează pe https://untold.com/register, aceste abonamente vor fi disponibile la un preț special de 99 de Euro, la care se adaugă taxele. Fanii festivalului sunt încurajați să se înscrie pe site-ul oficial al evenimentului pentru a beneficia de prioritate în achiziționarea acestor abonamente speciale.

Înregistrarea online le oferă o șansă unică de a accesa abonamentele înaintea începerii vânzării generale și le asigură posibilitatea de a se bucura de toate experiențele pregătite de organizatori pentru ediția de anul viitor.

Festivalul UNTOLD

Festivalul UNTOLD este un eveniment muzical epic, care a devenit un adevărat simbol al industriei muzicale internaționale. Cu o poveste impresionantă și o serie de ediții memorabile, UNTOLD se ridică cu mândrie la nivelul unuiul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume.

Înființat în 2015, festivalul UNTOLD și-a deschis porțile în orașul Cluj-Napoca, România, și a devenit rapid un fenomen global. Cu un mix captivant de genuri muzicale, de la EDM și house până la hip-hop și pop, UNTOLD a reușit să aducă pe aceeași scenă artiști consacrați.

De-a lungul anilor, festivalul a găzduit un adevărat colaj de talente muzicale, inclusiv nume ca Armin van Buuren, Avicii, David Guetta, Martin Garrix, Steve Aoki, Bebe Rexha, Ava Max și Imagine Dragons. Acești artiști au transformat Cluj-Napoca într-un loc magic, unde muzica a creat amintiri de neuitat pentru miile de participanți.

Pentru 2024 UNTOLD a facut un pas istoric, cu organizarea primului festival de acest gen in Orientul Mijlociu, Dubai.

Related posts