Descoperă Universul la Festivalul Meseriilor VIVO Aventura Educativă a Copiilor în Lumea Astronauților

festivalul meseriilor la vivo cluj

Pe 8 octombrie, VIVO Cluj! te invită, alături de micuții exploratori, la un eveniment inedit și educativ – Festivalul Meseriilor! În această zi specială, copiii sunt invitați să descopere fascinanta lume a astronautilor într-un mod educativ și distractiv.

Aventura Astronautului: O Zi Plină de Joacă și Învățare

În intervalul 11:00 – 15:00, piațeta de lângă intrarea nr. 2 se va transforma într-un loc magic, plin de culoare și veselie. Copiii cu vârste între 4 și 12 ani sunt așteptați să exploreze universul în cadrul atelierelor creative și interactive pregătite special pentru ei. Sub îndrumarea unui astronaut experimentat, micii exploratori vor avea ocazia să descopere secretele navelelor spațiale și ale extratereștrilor.

O Călătorie Fascinantă în Realitatea Virtuală

Una dintre atracțiile principale ale evenimentului este călătoria virtuală într-o stație spațială de pe orbita Pământului. Echipați cu dispozitive VR de ultimă generație, copiii vor putea explora stația și vor simți senzația unei adevărate aventuri cosmice. Această experiență captivantă va stârni imaginația și curiozitatea fiecărui mic astronaut în devenire.

Acces Gratuit și Bucurie Fără Limită

Intrarea este liberă pentru toți cei dornici să participe, oferind astfel șansa fiecărui copil de a se bucura de această experiență unică. Evenimentul este conceput special pentru a încuraja pasiunea pentru știință și explorare în rândul celor mici, oferindu-le oportunitatea de a învăța, de a se distra și de a interacționa cu alți pasionați de aventurile spațiale.

Festivalul Meseriilor de la VIVO! pe 8 octombrie este mai mult decât un eveniment; este o oportunitate de a inspira viitorii astronauți și cercetători. Prin intermediul activităților captivante și a călătoriei virtuale în spațiu, copiii vor descoperi că știința și explorarea sunt fascinante și distractive.

Related posts