Descoperă IARMAROC la Sat: Festivalul Creației și Artelor în Parcul Național Etnografic Romulus Vuia Cluj

iarmaroc la sat, festivalul creatiei populare

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, un punct de referință culturală sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, va fi gazda primei ediții a IARMAROC la Sat – un festival incitant ce celebrează meșteșugurile și arta, desfășurat în pitorescul Parc Național Etnografic „Romulus Vuia”. Evenimentul va avea loc între 17 și 19 mai, între orele 10:00 și 20:00, aducând împreună peste 50 de meșteșugari, creatori, artiști și producători locali din întreaga Românie, ce adoptă o abordare complet sustenabilă în procesul lor de creație și producție.

În cadrul festivalului, vizitatorii vor fi încântați de o gamă variată de activități și evenimente, printre care se numără concerte live, expoziții de sculptură, pictură și fotografie, proiecții de film, spectacole de teatru pentru toate vârstele, ateliere de creație și artă, precum și numeroase alte surprize.

Un aspect captivant al IARMAROC la Sat este oportunitatea oferită vizitatorilor de a observa îndeaproape procesul de creație al producătorilor locali, care realizează atât produse de uz zilnic, cât și obiecte de artă remarcabile. De asemenea, aceștia vor putea achiziționa articole artizanale, fie că sunt produse în țară, fie delicatese gourmet, pentru a adăuga un strop de autenticitate și rafinament în viața lor de zi cu zi.

Pentru cei dornici să participe la acest eveniment captivant, biletele sunt disponibile la prețuri accesibile: 30 de lei pentru o singură zi sau 45 de lei pentru toate cele trei zile ale festivalului. Acestea pot fi achiziționate atât la intrarea în Parcul Etnografic, cât și online, pe platforma IARMAROC la Sat – 17-19 mai 2024 (bilete.ro), pentru a facilita accesul tuturor pasionaților de artă și cultură.

Festivalul IARMAROC la Sat este rezultatul unei colaborări remarcabile între IARMAROC.com și Asociația pentru Inovare Artistică, cu sprijinul generos al Administrației Fondului Cultural Național. Acest eveniment cultural deosebit promite să ofere o experiență memorabilă pentru toți cei ce iubesc arta, tradiția și frumusețea într-o atmosferă plină de viață și creativitate.

Related posts