Targul Produs de Romania, 9-12 mai 2024, Platoul Salii Sporturilor, Horia Demian Cluj

targul produs de romania la cluj

În perioada 9-12 mai, Cluj-Napoca devine epicentrul tradițiilor și gusturilor autentice românești, găzduind festivalul „Produs de România”. Evenimentul, care se desfășoară pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian”, este o ocazie unică de a descoperi bogăția gastronomică și meșteșugurile tradiționale ale țării.

Târgul „Produs de România” se remarcă ca fiind singurul festival de acest gen între Nistru, Dunăre și Tisa, aducând împreună meșteri populari, producători și procesatori de preparate alimentare autentice, transmise din generație în generație. De la delicatese tradiționale la obiecte de artizanat încărcate de istorie, participanții vor avea ocazia să exploreze diversitatea și autenticitatea culturii românești.

Pe lângă expoziția de produse locale, târgul va oferi și un regal folcloric, aducând pe scenă mari interpreți ai muzicii populare românești. Vizitatorii vor fi încântați de atmosfera autentică și de energia pozitivă transmisă de fiecare moment artistic.

Pentru cei pasionați de gastronomie, vor fi organizate ateliere de creație și demonstrații culinare, oferind oportunitatea de a învăța secretele pregătirii unor rețete tradiționale românești. De la plăcinte și mămăligă, la delicioasele dulcețuri și brânzeturi locale, participanții vor putea savura adevărata esență a bucătăriei românești.

Indiferent dacă ești localnic sau vizitator, târgul „Produs de România” este o destinație obligatorie pentru toți cei dornici să exploreze și să guste autenticul spirit al României.

Related posts