Alătură-te echipei de voluntari la Zilele Clujului 2023

voluntari zilele clujului 2023

Program oficial Zilele Clujului 2023 – peste 100 activitati in 40 locuri din oras – Vezi aici Program Zilele Clujului 2023

Vrei să fii parte din echipa Zilelor Clujului? Primăria Cluj-Napoca a deschis apelul pentru voluntari și îți oferă șansa de a te implica. Evenimentul va avea loc în perioada 18-21 mai, iar înscrierile se fac până la data de 24 aprilie prin intermediul platformei online. Dacă ești o persoană implicată și responsabilă, cu vârsta de minim 18 ani, atunci te așteptăm să ni te alături!

An de an, Zilele Clujului este evenimentul care timp de 4 zile oferă clujenilor și turiștilor emoție, zâmbete, bucurie și nu în ultimul rând, un veritabil motiv de sărbătoare. În 2022, peste 100 de voluntari au dat culoare și energie celor peste 100 de evenimente și activități dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului.

Inscrierea se poate face online pina in 24 aprilie 2023, accesand formularul Inscriere Voluntari Zilele Clujului, conditiile de inscriere sunt urmatoarele:

– să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;

– să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;

– disponibilitate în perioada evenimentului.

Formularul de înscriere este disponibil și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca – Registratura Primăriei, Calea Moţilor nr. 7. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).

Related posts