Treasure Hunt la Zilele Clujului 2023

treasure hunt zilele clujului 2023

Treasure Hunt powered by Betfair Romania Development. Descoperă comorile Clujului în cel mai mare concurs de „vânătoare de comori” din ţară, la Zilelor Clujului. Înscrieri online aici: https://forms.gle/PVsLWa9p5iuyDcga7 sau la Centrul de Informare Turistică, bld Eroilor nr. 6-8, în perioada 1-15 mai 2023.

Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Romania – Your Lifetime Experience (RYLEx) din Cluj-Napoca și cu sprijinul Betfair Romania Development, păstrează tradiţia și organizează cel mai mare concurs de Treasure Hunt din ţară, în cadrul Zilelor Clujului. Premiul cel mare al ediției aniversare este în valoare de 1500 de euro, locul 2 și 3 în valoare de 1000 de euro, respectiv 500 de euro. De asemenea, multe alte premii vor fi oferite participanților.

Concursul se desfăşoară în două etape:
– Prima etapă a concursului se desfăşoară în data de 20 mai 2023;
– Cea de-a doua etapă a concursului, MAREA FINALĂ, se desfăşoară în data de 21 mai 2023.

Concursul cuprinde mai multe probe obligatorii, iar îndeplinirea acestora le permite echipelor formate din 3 participanţi să primească indiciul pentru următorul obiectiv. Obiectivele vor fi poziţionate în locuri inedite din oraş, iar indiciile vor oferi concurenţilor oportunitatea de a cunoaşte oraşul, pentru a descoperi în final „comoara” Clujului.

Juriul este format din cel puțin două persoane care vor calcula timpul fiecărei echipe intrate în concurs, la fel şi realizarea clasamentului final.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul: www.zileleclujului.ro

Related posts