Winter Dream Floresti 2023 din 30 noiembrie

winter dream floresti 2023

Primaria Floresti va invita la cea de-a doua ediție a Winter Dream, Târgul de Crăciun din inima comunității Florești, ce va avea loc în perioada 30 noiembrie – 23 decembrie 2023, în Parcul Poligon.

Poveste de Iarnă în Parcul Poligon

Sub deviza #Împreună, organizatorii is propun sa transforme Parcul Poligon într-un loc de poveste, în straie de sărbătoare, unde fiecare colț al parcului va răsuna de veselia Crăciunului. Prin evenimentul Winter Dream, organizatorii aduc comunitatii atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Atracții și Bucurii de Iarnă

Patinoarul fermecat își deschide porțile pentru toți cei care doresc să se bucure de farmecul iernii și să danseze pe gheață într-un decor feeric. Hambarul îmbietor va fi redeschis, oferind delicii culinare care vor satisface atât gusturile copilăriei, cât și cele moderne.

Brad Împodobit și Luminițe Strălucitoare

Bucuria va fi întregită de un brad minunat, împodobit cu luminițe strălucitoare, simboluri ale speranței și ale solidarității comunității noastre. Parcul Poligon se va transforma într-un peisaj de basm, invitând locuitorii să se bucure de fiecare moment special al sărbătorilor.

Serate de Încântare și Muzică de Sărbătoare

Serile vor fi o adevărată încântare, cu concerte speciale susținute de oaspeți de seamă, care vor aduce prin muzica lor un plus de fericire și magie în inimile noastre. Cu fiecare notă muzicală, Winter Dream promite să creeze amintiri de neuitat pentru toți participanții.

Moș Crăciun și Surprize la Fiecare Colț

Când ne gândim la Visul unei nopți de iarnă, la Winter Dream, ne gândim la bucuria celor mici și a celor mari. Moș Crăciun va fi prezent și anul acesta, aducând zâmbete și fericire în ochii celor mici și în sufletele celor deveniți mari. Surprizele vor fi la fiecare colț, iar farmecul sărbătorilor va pătrunde în inima Parcului Poligon.

Florestenii si nu numai, sunt asteptati Winter Dream Floresti 2023, începând cu data de 30 noiembrie.

Related posts