Floresti primul Targ de Craciun cu aplicatie dedicata

aplicatia momorabil, vezi programul winter dream floresti

În acest an, Florești găzduiește cu mândrie primul său Târg de Crăciun, sub numele de Winter Dream. Ce aduce acest eveniment la un nivel superior este aplicația dedicată #Memorabil, care oferă acces la programul complet al tuturor evenimentelor desfășurate pe durata festivalului.

Cu doar un click, descărcând aplicația #Memorabil pe telefonul tău mobil, vei avea la îndemână informații prețioase despre artiștii care vor urca pe cele două scene ale Winter Dream. Află totul despre spectacolele lor, descoperă diversele ateliere dedicate copiilor și nu uita să fii la curent cu momentele speciale în care Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici să-l colinde.

Pentru a beneficia de această experiență completă, poți descărca aplicația Târgul de Crăciun – Florești 2023 folosind link-ul special: https://memorabil.page.link/download

Aplicația #Memorabil devine ghidul tău interactiv, oferindu-ți acces rapid și ușor la toate detaliile relevante ale Winter Dream. Fii la curent cu orarul spectacolelor preferate, descoperă artiști noi și asigură-te că cei mici nu ratează nicio ocazie de a împărtăși magia colindelor cu Moș Crăciun.

Nu rata șansa de a face parte din prima ediție a Târgului de Crăciun din Florești și de a transforma sărbătorile tale de iarnă într-o experiență memorabilă. Descarcă acum aplicația #Memorabil și pregătește-te pentru Winter Dream – un festival care aduce bucurie și magie în inimile tuturor.

Citeste si articolul: Peste 100.000 de clujeni si turisti au sarbatorit ziua nationala a Romaniei la Cluj-Napoca

Related posts