USAMV Cluj a lansat volumul intitulat Abordări vechi și noi și tehnici pentru repararea fracturilor la animale mici

usamv cluj a lansat un volum editorial de specialitete, in premiera mondiala

Amfiteatrul Roșu din cadrul Bibliotecii USAMV Cluj-Napoca a găzduit, o lansare editorială în premieră mondială, volumul intitulat Abordări vechi și noi și tehnici pentru repararea fracturilor la animale mici (Un atlas original în acuarelă) / Old and new approaches and tehniques for fracture repair in small animals (An original watercolor atlas), publicat de Editura AcademicPres, a universității.
Volumul, un veritabil atlas, care conține 444 pagini și 527 figuri color în acuarelă, a fost realizat după o muncă minuțioasă de câțiva ani de către renumitul Prof. Dr. Gheorghe M. Constantinescu – Universitatea din Missouri Mizzou (Columbia, SUA), împreună cu Conf. Dr. Ciprian Ober – Facultatea de Medicină Veterinară USAMV Cluj-Napoca, Prof. Dr. Cornel Igna – Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara și Prof. Dr. Rafael Latorre – Universidad de Murcia (Spania).
Lansarea s-a bucurat de mare succes și în rândurile studenților, care au primit autografe din partea autorilor și au adresat întrebări despre tematica vastei lucrări, care poate fi deja achiziționată de la biblioteca USAMV Cluj

Related posts