UNTOLD 2022 cauta voluntari

voluntari untold 2022

Se cauta 2000 voluntari energici si dornici de aventura pentru editia UNTOLD 2022, care va avea loc in perioada 4 – 7 august 2022, la Cluj Napoca.

Voluntarii sunt o componenta estentiala in organizarea festivalului UNTOLD, si contribuie la experienta unica pe care UNTOLD o ofera fanilor.

Voluntarii pot face parte inclusiv din echipele artistilor internationali care participa la UNTOLD 2022 Cluj Napoca.

Inscrierile pentru voluntariat se fac pina in data de 9 iunie 2022, accesand linkul : http://www.untold.com/volunteers/

Cei care se înscriu în programul de voluntariat pentru UNTOLD 2022 pot alege departamentul în care vor să își desfășoare activitatea. Aceștia pot opta pentru: Acces, Acreditări, Angels, Check-in, Emergency Team, Logistică, Backstage, User Experience, Resolution și Stewarzi.

Voluntarii îsi aleg trei opțiuni de departamente în funcție de dorințe și vor fi distribuiți la unul singur în funcție de numărul de locuri disponibile și ordinea în care a selectat cele trei departamente. Înainte de festival, voluntarii participă la instructaje făcute de organizatori și traininguri personalizate pentru fiecare departament.

UNTOLD 2022 perioada 4 – 7 august 2022

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc în 2022, între 4 și 7 august. Tărâmul magic îi așteaptă din nou pe fani să scrie împreună povestea celui de-al 7-lea capitol, în cele 4 nopți și 4 zile de distracție la Cluj-Napoca. În 2021, peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii s-au bucurat de libertate și de emoții de neuitat în universul UNTOLD.

Artistii care vin la UNTOLD 2022 Cluj Napoca

estivalul UNTOLD reunește an de an cei mai bine cotați DJ-i ai lumii. Cu fiecare ediție, creatorii festivalului vor să îi poarte pe fani prin noi universuri muzicale. Artiștii care compun line-up-ul evenimentului vin din cele mai diverse genuri muzicale: de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele. La ediția de anul acesta îi vei putea vedea pe David Guetta, Don 

Diablo, Hardwell, Morten, Kygo, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote. Line-up-ul complet îl găsești și pe untold.com.

Related posts