Festivalul Mediteraneean Cluj, Iulius Parc 05-07 mai 2023

festival mediteranean 2023 cluj

În perioada 05-07 mai, Cluj-Napoca va fi gazda unui eveniment culinar deosebit: Festivalul Mediteraneean. Acesta va fi organizat în Parcul Iulius, în zona debarcader, și va fi dedicat fructele de mare și dulciurile tradiționale turcești.

Bucătarii experimentați ai festivalului vor pregăti o gamă largă de preparate din fructe de mare, special pentru toți cei care iubesc deliciile marine. Meniul include o varietate de fructe de mare, precum creveți, scoici, calmar, caracatiță, pui de baltă, homari, răpăitori și King Crab, oferind astfel o adevărată experiență culinară pentru iubitorii de fructe de mare.

Pe lângă preparatele din fructe de mare, Festivalul Mediteraneean oferă și alte opțiuni culinare. Printre acestea se numără frigărui de berbecuț sau pui și celebrele Adana kebab, preparate cu ingrediente atent selecționate pentru a oferi vizitatorilor o experiență culinară autentică. Iar pentru iubitorii de dulciuri, festivalul pregătește o surpriză turcească: delicioasele baclavale. Acestea pot fi savurate în diverse arome, de la nuca, fistic, visine, până la ciocolată sau rahat turcesc.

Programul zilnic al festivalului este între orele 12:00-22:00, oferind vizitatorilor suficient timp pentru a experimenta preparatele din fructe de mare și dulciurile tradiționale turcești, dar și pentru a se bucura de atmosfera festivalului.

Related posts