Zboruri Directe din Cluj-Napoca către Zurich, Elveția: Oportunitatea de Călătorie în 2024

zboruri directe cluj-zurich

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj aduce Elveția mai aproape pentru călătorii din Transilvania

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj aduce o veste extraordinară pentru călătorii din Transilvania și nu numai. Într-o premieră absolută, o nouă companie aeriană, Swiss International Air Lines, va începe să opereze zboruri către Zurich, capitala turistică a Elveției, începând din sezonul de vară al anului 2024.

Din 28 martie 2024, Cluj-Napoca va fi direct conectat cu Zurich de către Swiss International Air Lines. Această nouă rută va oferi călătorilor trei opțiuni de zbor pe săptămână, în zilele de luni, joi și duminică. Biletele pentru aceste zboruri pot fi rezervate începând din 13 septembrie 2023, pe site-ul oficial al companiei aeriene: www.swiss.com.

Această nouă destinație va deschide și oportunități de conexiuni către destinații intercontinentale, inclusiv:

  • În fiecare luni și duminică, veți putea zbura de la Cluj la Zurich și de acolo către orașe precum New York (Aeroportul Newark), Boston, São Paulo și Bangkok.
  • În fiecare joi, zborurile de la Cluj către Zurich vă vor conecta cu destinații precum New York (Aeroportul JFK), Miami, Dubai, Montreal, Boston, Shanghai, Chicago, San Francisco și Los Angeles.

Zurich este cel mai mare oraș din Elveția și un centru de referință în ceea ce privește cultura, economia și industria.

Acesta este recunoscut ca unul dintre cele mai importante centre financiare din lume, găzduind numeroase instituții financiare, giganți bancari și piața de valori.

Orașul este, de asemenea, un hub major pentru cercetare și dezvoltare la nivel european.

Denumit și „poarta Alpilor,” Zurich se bucură de un nivel de trai extraordinar și a devenit o destinație turistică deosebit de atractivă pentru călători din întreaga lume.

Aeroportul din Zurich, situat la doar 13 kilometri nord de centrul orașului, deserveste întreaga zonă metropolitană.

Cu peste 22 de milioane de pasageri tranzitați anual, acesta este hubul principal pentru Swiss International Air Lines.

Swiss International Air Lines Ltd (Swiss) este principala companie aeriană a Elveției și operează zboruri către peste 100 de destinații din 50 de țări din întreaga lume. Cu baza sa principală la Aeroportul Internațional Zurich, Swiss reprezintă valorile tradiționale ale Elveției și oferă produse și servicii de înaltă calitate.

Ca membru al Grupului Lufthansa și al Star Alliance, cea mai mare rețea de companii aeriene din lume, Swiss International Air Lines este o alegere excelentă pentru călătoriile dumneavoastră.

Cu această nouă rută directă către Zurich, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și Swiss International Air Lines aduc Elveția mai aproape pentru toți călătorii din Transilvania și din întreaga regiune.

Planificați-vă călătoria spre această destinație fascinantă și bucurați-vă de o experiență de zbor excepțională cu Swiss International Air Lines. Nu ratați această oportunitate unică de a explora Zurichul și de a face conexiuni către cele mai frumoase destinații din lume. Rezervați biletele încă de acum și pregătiți-vă să porniți într-o aventură memorabilă în Elveția și dincolo de hotarele ei!

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj „Aeroportul Internațional Cluj rămâne un motor de dezvoltare al regiunii iar eforturile sale de creştere a conectivităţii regiunii, sunt astăzi concretizate prin această nouă rută spre Zurich, anunţată în premieră absolută pentru anul 2024. Noua rută va deservi printre altele şi o importantă comunitate de români din Zurich care depășește 8.000 de persoane.”  

 Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a transmis următoarele: „Stabilirea unor conexiuni aeriene între Cluj-Napoca și Zurich este un moment așteptat de mulți pasageri și suntem încântați de faptul că Aeroportul Internațional Cluj va răspunde nevoilor de conectivitate între cele două regiuni, fie că este vorba despre traficul business sau leisure. Decizia unei noi companii aeriene, Swiss International Air Lines de a opera zboruri spre principala sa bază de operaţiuni din Zurich şi mai departe spre multe destinaţii din marile aeroporturi ale lumiivor asigura astfel diversitate în opțiunile de călătorie ale pasagerilor din întreaga Transilvanie.”

Related posts