România vs Țările de Jos în Piața Unirii Cluj Napoca

meci romania tarile de jos euro 2024

Vino să Urmărești Meciul România vs Țările de Jos în Piața Unirii, Cluj-Napoca

Primăria municipiului Cluj-Napoca, în parteneriat cu Terapia – o companie Sun Pharma, te invită să urmărești împreună meciul dintre România și Țările de Jos din optimile de finală ale Campionatului European. Evenimentul va avea loc în Piața Unirii, oferind o ocazie unică de a susține echipa națională de fotbal a României într-un cadru vibrant și plin de energie.

2500 de Locuri Disponibile pentru Suporteri în Piața Unirii

În Piața Unirii vor fi puse la dispoziție 2500 de scaune pentru toți suporterii care doresc să se alăture acestui eveniment special. Organizatorii încurajează participanții să vină îmbrăcați în galben, cu tricourile naționalei și drapelul țării, pentru a crea o atmosferă de susținere puternică pentru tricolori.

Susținem Tricolorii în Inima Clujului

Această inițiativă reprezintă o oportunitate excelentă de a susține echipa națională de fotbal a României într-un moment crucial al competiției europene. Piața Unirii va deveni locul unde fanii se vor reuni pentru a trăi împreună emoțiile meciului și pentru a încuraja generația de suflet a fotbalului românesc.

Organizatorii evenimentului îndeamnă suporterii să vină îmbrăcați în galben și să aducă cu ei drapelul României pentru a crea o atmosferă de meci autentică. Împreună, vom transforma Piața Unirii într-un adevărat stadion, plin de entuziasm și pasiune pentru fotbal.

Hai România! Ne Vedem în Piața Unirii

Nu rata această ocazie de a fi alături de echipa națională de fotbal a României și de a trăi bucuria fotbalului într-un cadru unic. Vino în Piața Unirii să susținem împreună tricolorii în meciul împotriva Țărilor de Jos. Hai România!

Related posts