Preschimbare permise de conducere Cluj

preschimbare permise de conducere cluj

Institutia Prefectului Judetul Cluj roaga cetatenii care și-au făcut permisul de conducere acum 10 ani să efectueze demersurile de preschimbare în perioada imediat următoare, pentru a evita supraaglomerarea instituției abilitate, care ar genera întârzieri.

Conform unei analize efectuate la nivelul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj, în lunile noiembrie 2022-ianuarie 2023 se estimează că un număr de 13.585 de permise urmează a fi reînnoite.

Apogeul va fi în luna ianuarie 2023 când vor expira 8.209 de permise de conducere, care au fost eliberate la începutul anului 2013.

Pentru a eficientiza procedurile, Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj a suplimentat cu un ghișeu, care este funcțional deja, în baza unei programări on-line efectuate în prealabil.

Persoanele vizate sunt rugate să se programeze pe site-ul www.drpciv.ro și să achite contravaloarea permisului de conducere în valoare de 89 lei prin transfer bancar sau prin intermediul platformelor http://www.xn--ghieul-5lc.ro/ sau www.drpciv.ro, secțiunea servicii online – plăți, mandat poștal, etc.

Programul de funcționare al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului Județului Cluj:

  • Permise de conducere

Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 157, județul Cluj

Luni, Marți, Miercuri, Vineri: 8.00 – 14.30

Joi: 08.00 – 18.30

Lista documentelor necesare pentru preschimbarea permisului de conducere românesc este disponibilă aici:

sursa informatie – Institutia Prefectului Judetul cluj – comunicate de presa

Related posts