In Premiera la Cluj Concert Al Bano si Romina Power , 13 noiembrie 2022

concert al bano cluj

Cuplul italian iubit publicul intermational ajunge la Cluj , la BT Arena in 13 noiembrie 2022.

Al Bano & Romina Power își reiau turneul internațional “LIVE TOUR“, întrerupt în 2020 din cauza pandemiei de Covid-19. Ei vor concerta pentru PRIMA DATĂ împreună la Cluj-Napoca pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, pe scena amenajată în BTarena.

Publicul va fi delectat atât cu melodiile care i-au consacrat (”Felicita”, ”Sempre Sempre” ”Liberta” etc), dar și cu piesele incluse pe cel mai recent album, “Raccogli L’attimo”.

Cuplul Al Bano si Romina Power au fost pe primele locuri în topurile muzicale ale anilor ‘80-’90, iar versurile melodiilor lor sunt fredonate și în ziua de azi în întreaga lume. Au câștigat numeroase premii importante încă de la începutul carierei, obținând locul 2 la Sanremo în ‘82 cu mult iubitul hit, “Felicità”, iar în ‘84 au câştigat Festivalul de la Sanremo cu piesa „Ci sarà”.

IMPORTANT: Biletele vândute pentru concertele din 2021 rămân valabile pentru cele din 2022, iar dintre cei ce aleg să le păstreze pentru evenimentul din 2022 vor fi extrași 10 câștigători care după spectacol sunt invitați la un Cocktail Surpriză (meet & greet) împreună cu Al Bano și Romina Power.

Biletele pot fi achiziționate de pe 

Eventim: 
MyTicket: 
Entertix:
Viagogo:

sursa informatie – Concert Al Bano & Romina Power, pagina evenimentului – comunicate de presa

Related posts