Mâncare transilvană, blues ardelenesc și film în aer liber | TIFF 2023

tiff picnic

Marți, 𝟭𝟯 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, de la 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟳:𝟬𝟬, în timpul festivalului de film TIFF, hai la un picnic în natură cu mâncare transilvană, concert de blues ardelenesc și film în aer liber în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”.
Cei de la Clubul Gastronomic Transilvan ne pregătesc o masă ca-n povești, după care ai concert NIGHTLOSERS (etno-blues) & TRIO ARDEALUL și un documentar amuzant: 𝐕𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 Ț𝐚𝐠𝐚, premiat la Astra Film Festival pentru regie în 2022. Filmul are subtitrare în limba engleză.
Bilete: https://tiff.eventbook.ro/music/bilete-tiff-2023-picnic…
Copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.
Eveniment în cadrul 𝗧𝗜𝗙𝗙 (ediția 22), cel mai mare festival de film din România, care are loc între 𝟵-𝟭𝟴 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 la 𝗖𝗹𝘂𝗷 (UNESCO City of Film).
ℹ️ Detalii program:
Mâncare gătită cu pasiune de Clubul Gastronomic Transilvan
NIGHTLOSERS cântă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române sau maghiare.
Trio Ardealul e compus din:
Emil Mihaiu — probabil cel mai bun viorist din zona Gherla
Zenu Zanc — cântă la braci aka violă
Pusztai Aladár — cântă l agordună aka contrabas
VULTURII DIN ȚAGA (r. Adina Popescu, Iulian Ghervase, 2022)
Producător: Wearebasca

Echipa sa pierde meci după meci, însă Nelu, managerul unui club de fotbal dintr-un sat din Transilvania, nu se dă bătut. După fiecare înfrângere, o ia de la capăt, pentru că pasiunea sa pentru fotbal îi dă un sens în viață.

🎗Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația Festivalul de Film Transilvania.
Mai multe detalii pe TIFF.RO

Related posts