Kids Thursdays – Cenușăreasa: Aventuri Magice în Iulius Parc

spectacol cenusareasa iulius parc cluj

Toate animalele, prințesele și personajele de basm se întâlnesc în fiecare joi în Iulius Parc pentru o nouă ediție captivantă a evenimentului Kids Thursday – Teatru de Păpuși. Vino și tu, să le descoperi pe toate și să te bucuri de povești fascinante.

Povestea Cenușăresei prinde viață

A fost odată ca niciodată o prințesă pe nume Cenușăreasa, care locuia alături de mama sa vitregă și cele două fiice ale acesteia. Cu ajutorul Zânei cea Bună, Cenușăreasa reușește să se pregătească pentru balul organizat de rege, unde prințul își căuta aleasa inimii. În drumul ei spre bal, Cenușăreasa va trece prin Iulius Parc pentru a ne povesti aventurile sale magice.

Detalii eveniment

Dacă dorești să afli întreaga poveste și să o întâlnești pe Cenușăreasa, organizatorii te asteapta joi, 11 iulie, de la ora 18:00, în Iulius Parc. Nu uita, accesul este gratuit și distracția este garantată!

Cine vine?

  • Data: Joi, 11 iulie
  • Ora: 18:00
  • Locație: Iulius Parc

Nu rata această ocazie unică de a trăi magia poveștilor alături de cei mici. Organizatorii va asteapta cu drag în Iulius Parc pentru o seară de neuitat, plină de magie și aventură.

Related posts