Descoperă Magia Științei la VIVO! în Primele Trei Duminici din Iulie

Descoperă Magia Științei la VIVO! în Primele Trei Duminici din Iulie

În luna iulie, VIVO! te invită să explorezi fascinanta lume a științei printr-o serie de ateliere captivante dedicate copiilor. Vino în primele trei duminici ale lunii pentru a învăța despre electricitate, chimie și fizică într-un mod distractiv și interactiv. Nu rata ocazia de a participa la aceste evenimente unice, care se vor desfășura în piațeta de la intrarea nr. 2, între orele 11:00 și 15:00.

Programul Atelierelor de Știință la VIVO!

14 iulie – ICE DAY: Experimente cu gheață carbonică

Explorăm proprietățile gheaței carbonice și fenomenele interesante legate de schimbările de stare ale materiei. Copiii vor avea ocazia să vadă și să participe la experimente spectaculoase cu gheață carbonică.

21 iulie – ENERGY DAY: Experimente cu energie

În această zi, energia va fi în centrul atenției. Copiii vor învăța despre diferitele forme de energie și cum pot fi acestea transformate și utilizate. Experimentele vor include demonstrații fascinante și activități practice.

Cum să Participi

  • Locație: Piațeta de la intrarea nr. 2, VIVO!
  • Perioada: Primele trei duminici din iulie (7, 14, 21 iulie)
  • Orar: 11:00 – 15:00
  • Înscriere: La fața locului
  • Acces: Gratuit

Premii și Tombola

Participați la cel puțin două dintre cele trei ateliere și aveți șansa de a câștiga unul dintre cele 10 seturi Lego. Pentru detalii suplimentare despre mecanismul tombolei, accesați pagina oficială.

Nu rata această oportunitate unică de a descoperi minunile științei alături de noi în lumea VIVO!. Vă așteptăm cu drag să explorați, să învățați și să vă distrați în cadrul atelierelor noastre interactive de știință.

Related posts