Exploreaza Preistoria : Expozitie Dinozauri la Iulius Parc Cluj

dinos and sea monsters la iulius parc cluj

Începutul lunii martie aduce o călătorie fascinantă în timp, într-o lume în care animalele marine gigante și dinozaurii animatronici prind viață. Emoția și uimirea te așteaptă la Iulius Parc, unde în perioada 1-31 martie,va avea loc expozitia Dinos and Sea Monsters, unde vei avea oportunitatea de a pătrunde în lumea celor mai mari creaturi ale tuturor timpurilor.

O Aventură în Preistorie la Iulius Parc

Descoperă misterele Preistoriei într-o expoziție spectaculoasă desfășurată în Iulius Parc, unde te vei simți înconjurat de animale marine gigante precum Mosasaur și Charcarodon Megalodon, alături de dinozauri bine-cunoscuți precum T-Rex, Stegozaur și mulți alții, toți aduși la viață prin animații animatronice impresionante. Este o oportunitate unică de a experimenta o călătorie în timp și de a aduce bucurie atât celor mari, cât și celor mici.

Perioada Expoziției și Programul de Funcționare

Expoziția este deschisă zilnic în intervalul orar 10:00 – 20:00, oferindu-ți flexibilitatea de a alege momentul potrivit pentru a explora minunile Preistoriei. Așadar, fii pregătit să te delectezi cu această experiență captivantă oricând în luna martie.

Detalii despre Taxa de Intrare

Intrarea în lumea dinozaurilor este accesibilă la o taxă de 30 de lei, permițându-ți să te bucuri de toate atracțiile și surprizele pregătite pentru tine. Pentru cei mici cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită, facilitând astfel participarea întregii familii la această aventură preistorică.

Persoanele cu dizabilități alături de un însoțitor au intrarea liberă.

Related posts