Descoperă Magia Tradiției la Târgul de Primăvară Cluj 2024

targul de primavara cluj 2024

În perioada 23 februarie – 10 martie, între orele 10:00 – 20:00, Asociatia Mesterilor Populari Cluj, va invita să vă pierdeți în universul de poveste la căsuțele de poveste, unde tradiția se întâlnește cu creativitatea, iar produsele locale și obiectele de artizanat își găsesc locul pe rafturi.

Arte și Meserii la Târgul de Primăvară

Târgul aduce laolaltă o varietate impresionantă de obiecte de artizanat, create cu migală și pasiune de către peste 80 de meșteri populari și producători locali. Fiecare produs poartă amprenta tradiției și o poveste unică, fiind făurit cu măiestrie și dragoste pentru meșteșug.

Cadouri pentru Sărbătorile de Primăvară

Dacă sunteți în căutarea cadourilor perfecte pentru Dragobete, sunteti asteptati cu sute de mărțișoare și atenții de 8 Martie, fiecare creată cu atenție la detalii și cu o părticică din sufletul mesterilor populari. La targ, veți găsi cadouri care transmit emoție și tradiție în fiecare element.

Localizare Targ de Primavara Cluj 2024

Organizatorii va invita sa participati la targ nu doar la Bulevardul Eroilor, ci și în Piața Avram Iancu, în perioada 24 februarie – 8 martie, între orele 10:00 – 20:00. Aici, veți descoperi zeci de standuri ale Asociație , unde meșterii populari și producătorii locali vor expune mii de produse tradiționale și creații unicat.

Related posts