Titluri de stat Tezaur august 2021

Ministerul Finantelor Publice emite, incepand cu 02 august 2021 , 3 emisiuni noi de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, cu maturitate de 1, 3 sau 5 ani, cu dobanzi de 3.15%, 3.50% si 3.85%. Titlurile au valoare nominala de 1 leu si sunt in forma dematerializata.

Titlurile de stat pot fi cumpărate:

Între 02 – 27 august 2021 de la unitățile Trezoreriei Statului;
Între 02 – 26 august 2021 pentru mediul urban și 02 – 25 august 2021 pentru mediul rural, prin Compania Națională Poșta Română.

Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. De asemenea, titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot răscumpăra în avans. Un investitor poate efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul unei emisiuni.

Investitorii au posibilitatea anulării subscrierilor deja efectuate doar în perioada de subscriere, prin depunerea unei cereri.

Sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii. Veniturile obținute din investirea în oferta de economisire lansată de Ministerul Finanțelor sunt neimpozabile.

Pentru mai multe informatii accesati pagina oficiala a Ministerului Finantelor Publice

Related posts