Studentii de 10 gratis la UNTOLD

bilete gratis untold studenti de 10

Daca esti student si ai promovat cu 10 examenele din sesiune, UNTOLD va ofera bilete gratis.

Iata si comunicatul oficial UNTOLD.

STUDENT DE 10!

EȘTI STUDENT LA O UNIVERSITATE DE STAT DIN ROMÂNIA ȘI AI TERMINAT SESIUNEA CU 10? PETRECI GRATUIT LA UNTOLD 2022! AI PROMOVAT TOATE EXAMENELE DIN SESIUNEA DE VARĂ 2022? TE BUCURI DE UN PREȚ SPECIAL LA ABONAMENTE PENTRU FESTIVAL!

Prin campania „Student de 10”, aflată la prima ediție, UNTOLD își propune să susțină performanța în educație și să-i premieze pe studenții de la universitățile de stat din România care termină sesiunea de vară a examenelor cu nota 10.

Dacă ești unul dintre studenții excepționali, UNTOLD te premiază cu un abonament gratuit pentru 4 zile la festivalul UNTOLD 2022.

Dacă ai promovat toate examenele din sesiunea de vară 2022, poți achiziționa la un preț special, un abonament pentru 4 zile la UNTOLD. Vei primi un voucher valoric de 64 euro.

Te așteptăm, începând cu prima zi de festival din 2022, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca pentru acreditări, să îți ridici brățara de acces. Nu uita să ai la tine o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diplomă de la facultate etc.

Ai promovat toate examenele din sesiunea de vara 2022? Găsești AICI formularul de înscriere pentru a intra în posesia voucherului valoric de 64 euro cu care poți achiziționa abonament la UNTOLD 2022 la un preț special.

sursa informatie – UNTOLD comunicate de presa

Related posts