Sportivii Special Olympics Cluj decorati de Presedintele Romaniei

sportivi special olympics la Palatul Cotroceni

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate a Special Olympics Romania, sportivii Special Olympics din Cluj și din întreaga țară au fost invitați la o întâlnire deosebită la Palatul Cotroceni, unde au fost primiți cu căldură de către Președintele României, Klaus Iohannis. Acest eveniment special a marcat două decenii de angajament și dedicare în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale și a familiilor acestora.

La întâlnirea de la Palatul Cotroceni, sportivii Special Olympics au avut ocazia să împărtășească momente de bucurie și emoție alături de Președintele României și de ceilalți participanți. Cu fiecare zâmbet și fiecare poveste de succes, au reușit să transmită un mesaj puternic despre puterea voinței și determinării, despre capacitatea umană de a depăși orice obstacol.

Președintele Klaus Iohannis a exprimat admirația sa pentru realizările extraordinare ale acestor sportivi și a subliniat importanța implicării lor în activități sportive. Apreciind eforturile lor și dedicarea față de sport, Președintele a acordat distincții speciale sportivilor Special Olympics, recunoscând astfel munca lor asiduă și devotamentul față de această cauză nobilă.

Special Olympics Romania a devenit un simbol al incluziunii și al sprijinului pentru persoanele cu dizabilități intelectuale în România. Cu programe variate și susținere constantă, această organizație a creat o comunitate solidară și empatică, în care fiecare individ este încurajat să-și descopere potențialul și să-și atingă visele, indiferent de provocările cu care se confruntă.

Prin participarea activă la competițiile Special Olympics, sportivii din Cluj și din întreaga țară nu doar că demonstrează aptitudinile lor athletice remarcabile, ci și inspiră și motivează pe cei din jur să își depășească limitele și să creadă în puterea schimbării. Cu fiecare medalie câștigată și cu fiecare obstacol înfrânt, ei devin exemple vii de curaj și perseverență.

M-am bucurat să îi primesc astăzi, la Palatul Cotroceni, pe o parte dintre sportivii Special Olympics România, pentru a sărbători împreună cei 20 de ani de când această Fundație face eforturi semnificative pentru a fi alături de persoanele cu nevoi speciale și de familiile lor. Acești bravi sportivi sunt modele pentru întreaga societate, iar atitudinea lor pozitivă, încrederea în propriile forțe și curajul cu care înfruntă orice provocare reprezintă o sursă de inspirație pentru noi toți. La fiecare competiție la care participă ne cuceresc cu povești incredibile și cu performanțe impresionante, care ne emoționează și ne motivează să credem că ceea ce uneori poate părea de netrecut este cu putință atunci când nu renunți și depui eforturi consistente pentru a-ți îndeplini obiectivele. Le urez să fie la fel de bravi ca până acum și să continue să se autodepășească!

a precizat Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Mai multe detalii despre Special Oplympius Romania gasiti accesand pagina oficiala: https://specialolympics.ro/

sursa imagini: Administratia Prezidentiala

Related posts