S-a deschis Consulatul Onorific al Irlandei la Cluj

s-a deschis consulatul irlandei la Cluj

Consulatul Onorific al Irlandei în Cluj-Napoca a fost inaugurat în prezența Excelenței Sale, Paul McGarry, Ambasadorul Irlandei în România, și a Consulului Onorific, Simone Pierre O’Mahony.

Locația Consulatului Onorific al Irlandei în Cluj este pe strada Septimiu Albini, nr. 115, și reprezintă al 18-lea consulat onorific deschis în oraș.

Cu această ocazie, am transmis aprecierile comunității clujene pentru implicarea economică, socială și culturală a comunității irlandeze din Cluj, ceea ce a determinat și deschiderea acestui Consulat, confirmând încă o dată dimensiunea internațională din ce în ce mai puternică a orașului nostru. Mă bucur că de astăzi avem șansa să consolidăm relațiile dintre România și Irlanda prin intermediul consulatului și asigur comunitatea irlandeză că Primăria Cluj-Napoca este deschisă pentru colaborare și schimb de idei în toate domeniile, de la educație și cultură la dezvoltare economică și inovare. Totodată, îi urez dlui Simone Pierre O’Mahony mult succes în noua calitate de Consul Onorific al Irlandei la Cluj-Napoca.

a transmis Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc

Related posts