ROSA Anunță Oferta Specială de Black Friday: Shaorma Gratis pentru Toți Clujenii!

shaorma gratis rosa

Cluj, România – Preparându-se pentru cel mai anticipat eveniment de cumpărături al anului, ROSA invită gurmanzii să se alăture celebrării Black Friday în stil autentic.

Vineri, pe data de 10 noiembrie 2023, între orele 14:00 – 17:00, ROSA va oferi o shaorma gratuită tuturor celor care vizitează locația din Sora Shopping Center. Aceasta nu este doar o promoție, ci o celebrare a gustului autentic și a tradiției culinare. Doritorii se pot înscrie aici.

Sub sloganul „Adevăratul Black Friday, doar la ROSA!„, shaormeria se mândrește să ofere o experiență culinară excepțională care îmbină savoarea tradițională cu spiritul generos al Black Friday. „Nu e un truc, e Black Friday pe bune, cu gust autentic și shaorma din partea casei! Gustul autentic nu vine cu etichetă de preț, vine cu pofta de mai mult!”, a scris ROSA într-o postare recenta pe Facebook.

Acest eveniment special este conceput pentru a oferi aprecierea noastră clienților fideli și pentru a atrage noi amatori ai bucătăriei orientale.” – mai spun reprezentanții Rosa.

ROSA este cunoscută pentru preparatele sale delicioase și serviciul prietenos, creând o atmosferă primitoare pentru toți iubitorii de shaorma. Această ofertă specială de Black Friday este o ocazie perfectă pentru toți cei care doresc să descopere sau să se reîntoarcă la gustul autentic al shaormei pregătite cu măiestrie.

Pentru mai multe informații despre evenimentul Black Friday puteți verifica profilele de social media ale shaormeriei.

Despre ROSA

ROSA, cu prezență marcantă în Sora Shopping Center și în diverse alte locații din Cluj-Napoca și Florești, este destinația de top pentru iubitorii de shaorma, fiind apreciată pentru calitatea și autenticitatea preparatelor sale.

ROSA oferă o selecție variată de preparate orientale, pregătite cu pasiune și dedicare tututor celor ce trec pragul localurilor sale.

Contact pentru presă: Branziba Agency

Telefon: 0747 488 023

E-mail: office@branziba.com

Related posts