Platforma educationala pentru elevii din Turda

platforma educationala gratuita cluj

Primaria Turda vine in sprijinul elevilor de gimnaziu din municipiul Turda, prin lansarea unei platforme educationale gratuite.

In continuare comunicatul Primariei Municipiului Turda

Pentru a veni în sprijinul elevilor de gimnaziu din orașul nostru care se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională la Limba Română și Matematică, a fost lansată platforma educațională educatiedeschisa.ro.
Acest serviciu are ca scop oferirea șanselor egale de pregătire pentru toți elevii din Turda, inclusiv pentru cei care provin din medii defavorizate.
În anul școlar 2022-2023, aproximativ 400 de elevi din clasa a VIII-a parcurg studiile în ciclul gimnazial, în toate unitățile de învățământ din municipiul Turda.
Un număr de 276 de elevi, dintre care 70 provin din grupuri defavorizate, au manifestat interesul pentru acest tip de serviciu, conform tabelelor nominale transmise de unitățile de învățământ din municipiul Turda.
Accesul pe platformă este finanțat integral de Primăria municipiului Turda pentru toți elevii interesați să își îmbunătățească cunoștințele.”

Related posts