Obiceiuri de Primavara la Cluj in perioada 24 martie 10 aprilie 2023

obiceiuri de primavara cluj 2023

Cea de-a patra editie a Targului Obiceiuri de Primavara a avea loc in perioada 24 martie – 10 aprilie 2023.

Evenimentul se desfasoara in Piata Avram Iancu, in intervalul orar : 10:00- 19:00

În cadrul acestui eveniment, veți avea ocazia să achiziționați produse tradiționale realizate manual și produse locale sezoniere. Vă vom răsfăța cu o varietate de delicii hrănitoare și veți fi întâmpinați de oameni îmbrăcați în ii și costume populare, care vor prezenta obiecte de artizanat unicat, podoabe și decorațiuni. În perioada 5-10 aprilie, avem onoarea să avem alături de noi pe doamna Hop din Moldova, care va prezenta tehnica încondeierii ouălor.

Vă așteptăm cu entuziasm la acest nou eveniment, care își propune să vă inspire și să vă apropie de lumea bogată a meșteșugurilor și frumuseții tradițiilor noastre.

La evenimentul nostru, alături de meșterii noștri populari și producătorii locali, vom fi onorați să avem și producători din Basarabia care vor expune bunătățile lor (miere, pastă de nucă, ulei presat la rece).

Vă invităm cu căldură să ne vizitați în acest weekend și să vă alegeți produsele preferate! Vă așteaptă o varietate de podoabe, ornamente, ii și costume populare, precum și delicii de sezon. În curând, veți putea participa și la demonstrații ale tehnicii de încondeiere a ouălor

Împreună ducem tradiția mai departe!

Related posts